logo
logo
Haberler


Uluslararası Yaşam Kalitesi Konferansı medyada

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi’nde toplumun her kesiminde farkındalık oluşturmak adına ‘’Cumhuriyet Döneminde Türkiye’de Yaşam Kalitesi’’ konulu konferans düzenlendi.

Yaşam Kalitesi Derneği, ÇOMÜ ve Çanakkale’deki çeşitli STK’ların işbirliğiyle düzenlenen konferansın ilk bölümünde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Şakire Çimenli "Cumhuriyet’in Gelişim Aşamaları ve Yaşam Kalitesi" konusunda konuştu.


Çanakkale Yaşam Kalitesi Derneği Başkanı Prof. Dr. Özge Uysal Şahin, Dünyada ve Türkiye’de yaşam kalitesini etkileyen faktörlerin irdelendiği konferans hakkında şunları söyledi:

‘’Bu konferansımızda yaşam kalitesini  farklı boyutlarıyla tartışmayı amaçladık. Yaşam kalitesi çok boyutlu bir konu, daha çok akıllara sağlık geliyor ama sadece sağlıktan ibaret değil. Eğitim de ulaşım da yaşadığımız kentimize dair her şeyde bunun her bir unsurunu oluşturuyor’’

Konferansın içinde Güzel Sanatlar Fakültesinden Doç. Dr. Umut Germeç’in küratörlüğünü yaptığı “Yaşam Sanat” başlıklı Karma Resim Sergisi açıldı.

 


15 Aralık 2023

Okunma Sayısı: 105





18.226.17.86






DİĞER HABERLER